Over ons

Wij zijn Noort adviseurs! Hier om jou te helpen met zakelijke vraagstukken

employees, team, corporate-885338.jpg

Opgericht in 2000, zijn we uitgegroeid tot een van de beste onafhankelijke financiële adviseurs in het zuiden

Bij ons bedrijf stellen we onze klanten centraal in onze financiële planning. We zijn ervan overtuigd dat alleen door u, uw unieke persoonlijke omstandigheden, uw doelstellingen en uw ambities te begrijpen, we de professionele service kunnen leveren die u mag verwachten.

De reden is simpel. We willen u helpen uw financiële langetermijndoelstellingen te realiseren, terwijl we tegelijkertijd risico’s beheersen en bescherming bieden. Wij geven u zowel beleggingsadvies als productadvies op maat van uw individuele behoeften. Om dit te bereiken, geloven we in het onderhouden van langdurige relaties met alle klanten en hun families.

Na mijn studie Biochemie & Genetica ben ik mijn werkzame leven begonnen als ‘Management Consultant’ bij Accenture.

In 2000 heb ik mijn bedrijf opgericht met een oude schoolvriend van me en sindsdien run ik het.

Een van mijn belangrijkste taken is zorgen voor het welzijn van het personeel en ervoor zorgen dat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn.

Buiten het werk geniet ik van niets meer dan lekker eten en lekkere wijn in goed gezelschap. Ik hou van de meeste sporten, vooral rugby (kom op Engeland !!), hoewel mijn interesse vooral uitgaat naar de fauteuils.

 

Als ik de kans krijg, vind ik het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en te ervaren, de Kilimanjaro te hebben beklommen voor een goed doel, evenals de hoogste toppen in Engeland, Ierland, Schotland en Wales.

Als echtgenoot en vader van twee kinderen breng ik een groot deel van mijn vrije tijd door met mijn gezin, of ik doe het alledaagse zoals huiswerk of het spannendere zoals Tankfest! Het is ook moeilijk om fout te gaan met het kijken naar een film die met wat popcorn op de bank is gepropt!

Ik ben altijd volkomen nutteloos geweest met betrekking tot financiën – gelukkig is onze financieel adviseur dat niet! Ik ben met veel meer met pensioen gegaan dan ik ooit had verwacht en de investeringen blijven veilig groeien. Dus dankjewel!

Het leven is te belangrijk om stil te staan, ook in het zakelijke leven