Verkoop bedrijf

Bij de verkoop van een bedrijf komt een heleboel kijken. Niet alleen wilt u een goede deal voor datgene wat u in de loop der jaren hebt opgebouwd, ook de praktische kant moet goed geregeld worden.

Verkoop bedrijf
Bedrijfsovername

Ruim 25 jaar ervaring

Hiervoor kunt u terecht bij Noort advies. Met ruim 25 jaar ervaring in het starten, leiden en verkopen van bedrijven weten we waar we over praten. Bij ons vindt u dan ook professioneel advies en een persoonlijke begeleiding. Wij zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van de verkoop van een bedrijf. Zowel op juridisch, bedrijfseconomisch en financieel vlak beschikken wij over actuele up to date kennis.

De procedure

Wanneer u besluit over te gaan tot de verkoop van uw bedrijf dan beginnen we met een analyse van uw bedrijf. Hieruit volgt dan een waardebepaling. Wanneer we uw bedrijf in kaart hebben, gaan we op zoek naar mogelijk kopers. We bekijken welke partij het beste past bij uw bedrijf en daarmee gaan we in onderhandeling. Hierbij streven we niet alleen naar de beste prijs maar ook naar de beste randvoorwaarden. Deze voorwaarden kunnen per onderneming en per persoon verschillen en zijn ook deels afhankelijk van uw eigen wensen. Komt u er samen uit? Dan gaan we over tot afronding van de transactie. Uiteraard zorgt Noort Advies voor een goede begeleiding hierin.

Conflictbemiddeling
Bedrijfsovername

Nadere kennismaking

Wilt u meer informatie over Noort Advies en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Maak gerust een afspraak voor een nadere kennismaking. We vertellen u graag tijdens een persoonlijk gesprek wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Benieuwd waarmee we u kunnen helpen?

Pin It on Pinterest

Share This

Delen