Onterecht beschuldigd van verzekeringsfraude? Schakel hulp in!

Fraude komt veel voor in de verzekeringsbranche. Een van de oorzaken is een claim van de verzekeringsmaatschappij wegens vermeende verzekeringsfraude. Als je onterecht wordt beschuldigt van verzekeringsfraude, kan een advocatenkantoor voor verzekeringsfraude een oplossing zijn. Je kunt op zoek gaan naar een advocatenkantoor dat ervaring heeft met het behandelen van verzekeringsfraude. Zij zullen juridische bijstand verlenen bij de verdediging. Het advocatenkantoor zal meestal bewijzen dat je je niet schuldig hebt gemaakt aan frauduleuze activiteiten. Zij zullen ook verdedigen wegens een gebrek aan opzet of kennis over de verzekeringsprocedure. Hier zijn enkele soorten verdediging tegen verzekeringsfraude die gewoonlijk door het advocatenkantoor worden uitgevoerd.

Gebrek aan intentie

Wanneer je onterecht beschuldigd wordt van verzekeringsfraude, zal het advocatenkantoor je verdedigen wegens onoplettendheid. Er zijn geen of weinig bewijzen dat je schuldig bent. In de rechtbank kan de eiser je dwingen om te zeggen dat je een strafrechtelijke actie hebt ondernomen. Het is echter moeilijk om de verzekeringsfraude te bewijzen, aangezien er geen opzettelijke handelingen zijn gevonden. De eiser kan de fraude niet duidelijk bewijzen. Dit kan een voordeel voor je zijn.

Verkeerd feit

Je hebt bijvoorbeeld een auto en je auto heeft vlam gevat. Je stelt de claim voor de verzekeringsdekking voor en krijgt de betaling. Later verifieert de verzekeringsmaatschappij het dossier en het ongeval. Ze hebben iets ontdekt met de brand. Opeens wordt je een verdachte omdat de verzekeringsmaatschappij een verdachte oorzaak van het ongeval heeft gevonden. Je wordt beschuldigd van het geven van valse informatie over het ongeval. De verzekeringsmaatschappij behandeld je claim als verzekeringsfraude. Wellicht hebben ze ontdekt dat de auto opzettelijk in brand is gestoken. In deze toestand moet je een advocatenkantoor voor verzekeringsfraude bellen om je te helpen. De professionele advocaat zal de verdedigingen geven om de claim ongedaan te maken. Je kunt ook ondersteunende feiten aandragen om de argumenten kracht bij te zetten. Deze argumenten omvatten een feitelijke vergissing die kan gebeuren bij verzekeringsfraude.

Gedeeltelijke verdediging

De verzekeringsmaatschappij gaat meestal achter onschuldige mensen aan om de feiten te achterhalen. Je kunt verliezen, zoals bewezen is bij verzekeringsfraude. Het advocatenkantoor zal via hun gerenommeerde advocaat de beste verdediging voor je geven. Je kunt dus een lagere boete krijgen voor de fraude. De verzekeringsadvocaat zal goed presteren bij het helpen van mensen met beschuldigingen van verzekeringsfraude. Dus als je momenteel wordt beschuldigd van verzekeringsfraude, moet je een advocatenkantoor voor verzekeringsfraude inhuren om je problemen onmiddellijk op te lossen! Zorg er natuurlijk wel voor dat je werkt met een ervaren en gerenommeerd advocatenkantoor.