Kan je winst maken op TicketSwap? Handelaren blijken toch meer te verdienen dan gedacht

Er is veel discussie ontstaan over of het wel verstandig is om tickets via TicketSwap te kopen. Er wordt namelijk beweerd dat handelaren meer winst maken dan gedacht. Maar is dit wel zo? In deze blogpost lees je alles over de winst die je kunt maken op TicketSwap!

Volgens sommigen is het namelijk zo dat handelaren veel meer winst maken dan gedacht. Dit komt omdat zij per transactie weinig winst maken, maar wel een onbeperkt aantal kaartjes aanbieden. Zolang zij er dus genoeg weggrissen voordat gewone kopers erbij kunnen, lopen de handelaren alsnog binnen.

Is dit echt zo? Nou, dat is lastig te zeggen. Het hangt namelijk allemaal af van hoeveel kaartjes een handelaar aanbiedt en hoe snel deze verkocht worden. Bovendien moet je ook rekening houden met de transactiekosten die TicketSwap in rekening brengt. Dit is namelijk een percentage van de totale verkoopprijs.

Al met al is het dus lastig te zeggen of handelaren wel of niet meer winst maken dan gedacht. Het hangt allemaal af van verschillende factoren. Wil jij graag tickets kopen via TicketSwap? Dan raden wij je aan om even goed na te denken over deze vraag. Bedenk goed wat voor risico je neemt en of dit wel verantwoord is. Hopelijk hebben we je hiermee een beetje op weg kunnen helpen!

Kan je winst maken op TicketSwap? Handelaren blijken toch meer te verdienen dan gedacht was in eerste instantie. Maar hoewel verkopers per transactie op TicketSwap weinig winst maken, mogen ze wel een onbeperkt aantal kaartjes aanbieden. Zolang ze er dus genoeg weggrissen voordat gewone kopers erbij kunnen, lopen de handelaren alsnog binnen.