De voordelen van factureren en boekhouden met een app

1. Bespaar geld

Door het gebruik van een boekhoud app voor het verzenden en ontvangen van facturen en betalingen besparen je veel print- en verzendkosten. Studies tonen aan dat digitale betalingen 50% tot 80% goedkoper zijn dan traditionele papieren betalingen.

2. Bespaar tijd

Met mobiel boekhouden hoef je niet achter je computer te zitten om de status van je facturen en betalingen te controleren. Digitale facturering en boekhouding geeft je de vrijheid om te boeken tijdens de lunch, onderweg naar het vliegveld, in de trein of waar dan ook. Digitale facturering bespaart klanten tijd. U kunt uw rekeningen eenvoudig digitaal betalen.

3. Verhoog de transparantie

Versterk de klantrelaties door het betalingsproces te optimaliseren via de facturatie-app. Mobiel factureren zorgt voor meer transparantie doordat leveranciers automatisch toegang hebben tot betalingsinformatie. U kunt de mobiele app gebruiken om uw betalingsgegevens te publiceren en uw leveranciers automatisch op de hoogte te stellen dat betalingsgegevens beschikbaar zijn. Dit verbetert de samenwerking, efficiëntie en zichtbaarheid. Hierdoor kun jij je als freelancer focussen op andere belangrijke werkzaamheden.

4. Integratie met andere systemen

Veel boekhoudapps bieden tegenwoordig de mogelijkheid om verschillende systemen in elkaar te integreren. U kunt bijvoorbeeld boekhoudsoftware koppelen aan urenregistratiesoftware. Dit maakt het eenvoudig om je werkuren automatisch in rekening te brengen. U kunt boekhoudsoftware ook integreren met CRM-software. Naast alle andere klantgegevens heeft u toegang tot de financiële status van de klant.

5. Verwerk het document eenvoudig 

Met de boekhoud-app verwerk je snel bonnetjes en bonnetjes door simpelweg een foto te maken met je smartphone en deze te uploaden naar de app. De app slaat het vervolgens op uw systeem op. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van onlineboekhoud programma’s. Voor meer informatie of het vergelijken van boekhoud programma’s ga je naar www.vergelijk-boekhoudprogramma.nl