Conflictbemiddeling

Zakelijke geschillen komen in de beste bedrijven voor. Tussen bewindvoerders onderling of in het geval van een overname. Toch is het belangrijk dat u er samen uit komt. Bij Noort Advies kunt u terecht voor conflictbemiddeling.

Verkoop bedrijf
Bedrijfsovername

Neutrale partij

Als neutrale partij kunnen wij u begeleiden om een goede oplossing te vinden voor beide partijen. Soms kunnen er compromissen gesloten worden, soms is het beter om elk een eigen weg in de slaan. Wat de uitkomst van de conflictbemiddeling ook is, Noort Advies begeleidt u in het hele proces. Wij beschikken over de meest actuele kennis om u hierin te begeleiden. Op bedrijfseconomisch gebied maar ook op juridisch en financieel vlak. Gecombineerd met een professionele maar persoonlijke benadering zorgt dat wij een geschikte partner zijn om u bij te staan in de bemiddeling bij zakelijke geschillen.

Strategisch en operationeel advies

Een onafhankelijke waardebepaling van uw bedrijf kan door ons verzorgd worden. Wij hebben alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ook kunt u bij ons terecht voor strategisch en operationeel advies. We brengen hiervoor de situatie van uw bedrijf in kaart. Dit kan bijvoorbeeld belangrijk zijn wanneer uitkoop de uitkomst is van de conflictbemiddeling. Maar ook om te bepalen wat de beste strategie is voor uw onderneming.

Conflictbemiddeling
Bedrijfsovername

Meer informatie

Wilt u meer informatie over conflictbemiddeling? Neem dan contact met ons op. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek om de problemen en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan bekijken we wat we voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. U kunt bij ons terecht voor advies bij de verkoop van uw bedrijf, bedrijfsovernames en waardebepaling.  

Benieuwd waarmee we u kunnen helpen?

Pin It on Pinterest

Share This

Delen